HEM / Hjärtstartare / Köpa hjärtstartare / Samaritan PAD 500P, inkl. väska

HEM / Hjärtstartare / Köpa hjärtstartare / Samaritan PAD 500P, inkl. väska

HJÄRTSTARTARE SAMARITAN PAD 500P- halvautomatisk hjärtstartare med HLR-feedback

Med den senaste tekniken så ger Samaritan PAD 500P dig HLR-feedback som hjälper dig att ge bästa möjliga HLR. Med sin patenterade teknik mäter hjärtstartaren av kvalitén på HLR och kommer ge audiovisuella instruktioner. Instruktionerna kan till exempel vara  "Komprimera fortare" och "Komprimera djupare".  

Heartsine använder sig av patenterad elektrodteknologi, avancerad mjukvara och patenterad SCOPE™, en bifasisk teknologi* för att analysera hjärtrytmen och rekommendera elchock vid behov. *en bifasisk stöt är en elektrisk ström som leds genom hjärtat först i ena riktningen och sedan i den andra.     

Samaritan PAD 500P är stöt- och vibrationstålig och har IP-klass 56, vilket är branschens högsta klassificering avseende damm- och fukttålighet. Den är tillverkad med moderna komponenter, väger endast ca 1 kg och är betydligt mindre än andra hjärtstartare och har dessutom en fabriksgaranti på 8 år. 

  • Säkerhetssystem som känner av rörelse vid behandling
  • HLR-Feedback för HLR med god kvalitét
  • Automatiska självtester
  • Låg underhållskostnad
  • Lätt och smidig att bära - totalvikt ca 1 kg
  • Fall- och vibrationstestad
  • IP 56 – klarar kraftig överspolning
  • 8 års garanti
  • 4 års hållbarhet på Pad-Pak (batteri och elektroder)
  • Levereras komplett med batteri, elektroder och bärväska 

** En halvautomatisk hjärtstartare kräver att livräddaren trycker på en knapp för att ge en elstöt. Den helautomatiska sköter istället detta själv.

HJÄRTSTARTARFÖRSÄKRING 1 ÅR INKLUDERAD

HLR Grossistens Hjärtstartarförsäkring är en produktspecifik försäkring som tecknas i samband med köp av hjärtstartare från HLR Grossisten/Dahl Medical AB.

Försäkringen gäller utan självrisk samt åldersavdrag och skyddar vid plötsliga skador, stöld, vandalism och förlust. Det kvitto/faktura som du får vid köpet av hjärtstartaren är tillika ditt försäkringsbevis.

Försäkringen gäller ett år i taget (värde 275-340kr**, första året utan extra kostnad), förnyas årligen och kan förlängas upp till 8 år.

Hjärtstartarförsäkringen gäller även för privatpersoner.

** För momspliktiga företag, organisationer, föreningar, myndigheter och regioner är premien 275:-/år och hjärtstartare.

** Till organisationer som inte är momspliktiga som t ex vissa BRF:er, föreningar, organisationer är årspremiem 340:-/år och hjärtstartare. Detta beroende på momsregler kring försäkringsbolag och eventuell skadereglering.

ALLTID SNABB LEVERANS & FRI FRAKT FRÅN 800:-

ALLTID GARANTI & SÄKER BETALNING

Relaterade produkter

Samaritan PAD 350P, inkl. väska

20 250

kr


 


Samaritan PAD 360P, inkl. väska

20 250

kr


 


Samaritan PAD-PAK, vuxen

3 363

kr


 


Samaritan PAD-PAK, barn

3 363

kr


 


Vill du veta mer om hjärtstartare - börja här!

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.