Om hjärtstartspecialisten

Hjärtstartarspecialisten är en rikstäckande partner för alla som vill vara med och bygga ett hjärtsäkert Sverige. Vår vision är att rädda fler liv genom att erbjuda bra service, stort kunnande och kvalitet för att ge företag en säkrare arbetsmiljö och privatpersoner ett tryggare liv.

Bli kund

Vårt sortiment av hjärtstartare är brett och anpassat för olika behov och miljöer. Hjärtstartarna vi erbjuder är marknadsledande, trygga samt lätta att använda även för lekmän. Enligt vår erfarenhet, det absolut bästa marknaden har att erbjuda. Vi tillhandahåller även ett brett sortiment av första hjälpen-produkter, tillbehör, reservdelar och annan medicinteknisk utrustning samt erbjuder er HLR-kurser för att göra er till trygga livräddare.

Bli återförsäljare

Många inom räddningstjänsten eller vården driver eget vid sidan om. 

Oavsett om du jobbar heltid som egen företagare eller lite då och då vid sidan om ditt dagjobb, ska det vara lönsamt för dig. Lönsamt att hjälpa dina kunder med produkter som kan rädda liv. Samtidigt som dina kunder får bra produkter och – precis som du – bra priser!

Som återförsäljare blir du en viktig representant för oss och tillsammans kan vi snabbare hjärtsäkra hela Sverige. Du väljer fritt ur vårt sortiment utan köpåtaganden. Det ligger i vårt intresse att ni trivs och lyckas med er försäljning därför strävar vi efter så god service som möjligt och snabba leveranser.

Som återförsäljare hos Hjärtstartarspecialisten är du en viktig representant för oss. Du kommer via ditt företag förmedla våra produkter och tjänster som återförsäljare med tydligt, eget varumärke. Vi väljer noggrant ut de som har kunskapen samt viljan att ta detta ansvar och tillföra vår distribution någonting positivt och framför allt, att vi tillsammans snabbare kan hjärtsäkra hela Sverige.

Fördelar som återförsäljare

Att vara återförsäljare av våra produkter skall vara enkelt och okomplicerat. Det ligger i vårt intresse att ni trivs och lyckas med er försäljning därför strävar vi efter så god service som möjligt och snabba leveranser.

Vi tar hand om helheten 

Hjärtstartarspecialisten erbjuder totallösningar: Marknadens bästa hjärtstartare och HLR-kurser rikstäckande.

Genom stora inköp, smart och smidig logistik med snabba & smidiga leveranser direkt till slutkund (med neutral avsändare) eller till ditt egna lager kan vi erbjuda bra villkor och hög service. 

För återförsäljare kan vi även ansvara för lagerhållning, distribution och tillgång till reservdelar. Några av de stora fördelarna med att samarbeta med oss på Hjärtstartarspecialisten är att vi ser till helheten och du som kund behöver en kontakt i stället för flera och du själv kan fokusera på din kärnverksamhet.

Trygghet, flexibilitet och kundservice 

Våra ledstjärnor är trygghet, flexibilitet och kundservice. Detta tillsammans med hög leveransprecision och attraktiva priser tror vi skapar ett stort kundvärde.

Miljö och kvalitet 

Hjärtstartarspecialisten är en del av Dahl Medical AB som är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001:2008 & ISO 14001:2004 samt medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485:2012. Alla i vår organisation skall sträva efter att utföra ett kvalitativt och felfritt arbete i alla led med minsta möjliga miljöpåverkan och enligt gällande lagstiftning.

Standardutvecklare Hjärtsäker Zon 

Hjärtstartarspecialisten/Dahl Medical har som SIS-standardutvecklare haft en aktiv roll i att ta fram dessa världsunika, nationella rekommendationer för användning och underhåll av hjärtstartare.

Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare!


Vill du veta mer om hjärtstartare - börja här!

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.