08 - 715 08 00

Varukorgen är tom

Om hjärtstartspecialisten

Hjärtstartarspecialisten är en rikstäckande partner för alla som vill vara med och bygga ett hjärtsäkert Sverige. Vår vision är att rädda fler liv genom att erbjuda bra service, stort kunnande och kvalitet för att ge företag en säkrare arbetsmiljö och privatpersoner ett tryggare liv.

Bli kund

Vårt sortiment av hjärtstartare är brett och anpassat för olika behov och miljöer. Hjärtstartarna vi erbjuder är marknadsledande, trygga samt lätta att använda även för lekmän. Enligt vår erfarenhet, det absolut bästa marknaden har att erbjuda. Vi tillhandahåller även ett brett sortiment av första hjälpen-produkter, tillbehör, reservdelar och annan medicinteknisk utrustning samt erbjuder er HLR-kurser för att göra er till trygga livräddare.

Bli återförsäljare

Som återförsäljare hos Hjärtstartarspecialisten är du en viktig representant för oss. Du kommer via ditt företag förmedla våra produkter och tjänster som återförsäljare med tydligt, eget varumärke. Vi väljer noggrant ut de som har kunskapen samt viljan att ta detta ansvar och tillföra vår distribution någonting positivt och framför allt, att vi tillsammans snabbare kan hjärtsäkra hela Sverige.

Att vara återförsäljare av våra produkter skall vara enkelt och okomplicerat. Vi vill samarbeta med återförsäljare som aktivt marknadsför våra produkter. Ni kan välja fritt ut vårt sortiment och ansvara för de produkter som passar er bäst. Det ligger i vårt intresse att ni trivs och lyckas med er försäljning därför strävar vi efter så god service som möjligt och snabba leveranser.

Varför välja oss?

Vi tar hand om helheten 

Hjärtstartarspecialisten erbjuder totallösningar: Marknadens bästa hjärtstartare och HLR-kurser rikstäckande.

För återförsäljare kan vi även ansvara för lagerhållning, distribution och tillgång till reservdelar. Några av de stora fördelarna med att samarbeta med oss på Hjärtstartarspecialisten är att vi ser till helheten och du som kund behöver en kontakt i stället för flera och du själv kan fokusera på din kärnverksamhet.

Trygghet, flexibilitet och kundservice 

Våra ledstjärnor är trygghet, flexibilitet och kundservice. Detta tillsammans med hög leveransprecision och attraktiva priser tror vi skapar ett stort kundvärde.

Miljö och kvalitet 

Hjärtstartarspecialisten är en del av Dahl Medical AB som är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001:2008 & ISO 14001:2004 samt medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485:2012. Alla i vår organisation skall sträva efter att utföra ett kvalitativt och felfritt arbete i alla led med minsta möjliga miljöpåverkan och enligt gällande lagstiftning.

Standardutvecklare Hjärtsäker Zon 

Hjärtstartarspecialisten/Dahl Medical har som SIS-standardutvecklare haft en aktiv roll i att ta fram dessa världsunika, nationella rekommendationer för användning och underhåll av hjärtstartare.

Kontakta oss om du har frågor om hjärtstartare eller HLR-kurser