HLR-docka på köpet! Under fotbolls-EM får du en HLR docka på köpet när du köper en hjärtstartare

HEM / Tillbehör hjärtstartare / Skåp till hjärtstartare

Skåp hjärtstartare - viktigt tillbehör för skydd och synlighet

Miljöanpassad förvaring och skyltning av din hjärtstartare är viktig för tillgänglighet och synlighet. Vi har ett stort urval av skåp till hjärtstartare.

Här hittar du skåp till hjärtstartare, väggfästen, väskor och skyltar lämpliga för samtliga på marknaden vanligt förekommande hjärtstartarfabrikat. Oavsett om du behöver ett skåp till hjärtstartare för placerings på en husvägg i minusgrader eller i receptionen på kontoret så har vi en lösning som passar dig. 

HEM / Tillbehör hjärtstartare / Skåp till hjärtstartare

Nordic AED Skyddsskåp med värme (-20 grader)

7 488

kr


 


Väggfäste hjärtstartare (universal), vitt

476

kr


 


Väggfäste hjärtstartare (universal), grönt

476

kr


 


Rotaid Solid Plus - Inom/utomhus med larm, grön (IP 54)

3 688

kr


 


Rotaid Solid Plus - Inom/utomhus med larm, röd (IP 54)

3 688

kr


 


Rotaid Solid Plus HEAT utomhusskåp (-20 C), grön

7 238

kr


 


Rotaid Solid Plus HEAT utomhusskåp (-20 C), röd

7 238

kr


 


Skylt till Rotaid-Skåp

938

kr


 


Plåtskåp med larm, grönt

2 488

kr

/ st


 


Plåtskåp med larm, vitt

2 488

kr

/ st


 


Skyddsskåp POLAR (-45 C) med värme och larm

6 238

kr


 


Skyddskåp rostfritt med värme (-20 grader)

13 744

kr


 


Skyddskåp rostfritt med värme (-40 grader)

19 619

kr


 


Värmeväska till hjärtstartare

13 438

kr


 


Skåp till hjärtstartare - Säker förvaring för livräddande utrustning

När det kommer till att tillhandahålla livräddande hjälp vid akuta situationer som hjärtstopp är hjärtstartare av avgörande betydelse. För att säkerställa tillgängligheten och skyddet av dessa livräddande enheter är det viktigt att investera i rätt förvaringslösning - skåp till hjärtstartare. Dessa specialdesignade skåp erbjuder en säker och tillförlitlig förvaring av hjärtstartare på offentliga platser, arbetsplatser, idrottsanläggningar och andra miljöer där snabb tillgång till en hjärtstartare kan vara avgörande.

Ett skåp till hjärtstartare har flera viktiga funktioner som främjar en effektiv användning och enkel åtkomst vid en nödsituation. För det första är skåpet konstruerat för att skydda hjärtstartaren från yttre påverkan som damm, fukt, temperaturförändringar och skador. Det är tillverkat av slitstarka material som rostfritt stål eller tålig plast, vilket ger en robust och hållbar konstruktion som kan stå emot olika väderförhållanden och miljöer.

Utrusta skåp till hjärtstartare med andra nödvändigheter

Skåpet är utformat för att vara låsbart och har en mekanism som endast behöriga personer kan öppna. Detta förhindrar obehörig användning eller stöld av hjärtstartaren och säkerställer att den alltid är tillgänglig när den behövs. Vissa skåp kan även vara utrustade med en larmfunktion som aktiveras vid öppning, vilket snabbt kan uppmärksamma omgivningen om att en hjärtstartare används.

Utöver dessa viktiga funktioner kan skåp till hjärtstartare också ha extra utrymme för förvaring av andra nödvändiga första hjälpen-material som till exempel skyddsutrustning, instruktionsmanualer eller extra elektroder. Detta gör det möjligt att ha all nödvändig utrustning samlad på ett ställe och underlättar snabb och organiserad åtgärd vid en nödsituation.

Vill du veta mer om hjärtstartare - börja här!

Få personlig rådgivning

Vi svarar på frågor och hjälper dig välja den som passar bäst.

Hjärtstartarspecialisten har för att underlätta ditt val sammanställt fakta om olika modeller till en lättöverskådlig tabell. Jämför hjärtstartare för att hitta den som passar ditt behov.

Vi är specialister på hjärtstartare och vi hjälper dig att välja

Det kan vara svårt att veta vilken hjärtstartare som passar ditt behov bäst. Vi har sammanställt en lättöverskådlig tabell för att göra valet lite lättare.

Gå till jämförelsetabell

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.