HLR-docka på köpet! Under fotbolls-EM får du en HLR docka på köpet när du köper en hjärtstartare

HEM / Hjärtstartare / Allt om hjärtstartare / Hjärtstartare som årets julklapp

HEM / Hjärtstartare / Allt om hjärtstartare / Hjärtstartare som årets julklapp

Äldre par i julutstyrsel som ger bort en hjärtstartare som årets julklapp.

Hjärtstartare som årets julklapp 2022

Varje år väljs det noggrant ut en produkt, upplevelse eller någon form av välgörenhet som ska bli just årets julklapp. Det är en tradition i Sverige under juletider som funnits ända sen 1988 då bakmaskinen utsågs som årets julklapp. Ännu vet vi inte vad det kommer att bli i år men vi tror och hoppas på hjärtstartaren.

Hjärtstartaren är högst aktuellt

Julklapparna har varierat genom åren och man har tydligt kunna följa trender såsom när det återvunna plagget blev utsett till årets julklapp 2018. Likväl som förra året när det blev evenemangsbiljetten efter 2 år av restriktioner relaterad till Covid-19. HUI Research (tidigare Handelns Utredningsinstitut) utser julklappen varje år genom att noga analysera över aktuella och framtida köpbeteenden samt trender i samhället, och vad kan vara mer aktuellt än hjärtstartaren just nu?

Fördelarna med en hjärtstartare som årets julklapp

En hjärtstartare räddar liv och borde vara en självklarhet i allas hushåll då cirka 60% av alla hjärtstopp sker i hemmet, men så är tyvärr inte fallet. Om hjärtstartaren blev årets julklapp så skulle det förhoppningsvis resultera i de fanns i fler hem, kontor eller verksamheter och rädda fler liv. Chansen att rädda liv ökar avsevärt då det enda som faktiskt kan få i gång ett hjärta, är med hjälp av en strömstöt från en hjärtstartare.

Köp hjärtstartaren tillsammans

En hjärtstartare kan upplevas som en dyr investering, men ta en funderare över vad du anser att ditt liv är värt eller dina föräldrars. Enligt HUI Research julrapport (2021) spenderar en person i genomsnitt över åtta tusen på julklappar. Varför inte gå samman alla syskon och gemensamt köpa en hjärtstartare i julklapp till era föräldrar eller att alla barnbarnen går samman och köper en till sina mor- och farföräldrar. Vad vore en bättre julklapp än att veta att dina föräldrar och mor- och farföräldrar har alla förutsättningar för att klara av ett eventuellt hjärtstopp.  

Bli klar med dina julklappar och köp en hjärtstartare hos oss redan idag!

TILLBAKA
Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.