Hjärtsäkrat grannskap

Stärk upp ert grannskap med en gemensam hjärtstartare Att alla ska känna sig trygga i sitt grannskap är något som vi tycker ska vara en självklarhet. Om du och dina grannar gemensamt investerar i en hjärtstartare i ert bostadsområde så ökar chansen till att kunna rädda liv, då de flesta hjärtstoppen sker i eller utanför hemmet.

Hjärtsäkra upp just ditt grannskap

 Att hjärtsäkra upp grannskapet har många fördelar, bland annat ur ett kostnadsperspektiv. Dessutom kan du känna dig tryggare om ett helt grannskap vet om vart hjärtstartaren finns vid ett eventuellt hjärtstopp. En billigare livförsäkring än en hjärtstartare går inte att hitta.

Kombinera hjärtstartare och hjärt- och lungräddning för att rädda liv

Visste du att det varje år inträffar cirka 10 000 hjärtstopp både i och utanför hemmet. Vi tycker att alla ska ha samma möjligheter och förutsättningar vid ett eventuellt hjärtstopp och genom att hjärtsäkra sitt grannskap ökas de chanserna markant. Skulle ett hjärtstopp ske så är det ytterst viktigt att en hjärtstartare finns inom räckhåll och som är lättillgänglig för både dig och dina grannar. En hjärtstartare tillsammans med HLR är livsviktigt för att överleva ett hjärtstopp.

Gå samman med grannarna för ett hjärtsäkrat område

Just nu pågår projektet Hjärtsäkrat grannskap där Hjärt-Lungfonden, hälsoteknikföretaget Philips och försäkringsbolaget If gör gemensam sak i att hjärtsäkra Sverige, med Dahl Medical som servicepartner. Via det projektet kan du samla ihop pengar till en hjärtstartare tillsammans med dina grannar eller köpa en hjärtstartare till ditt bostadsområde. Läs mer på Hjärtsäkrat Grannskap.

Ett hjärtstopp kan drabba vem som helst, både ung som gammal och då de flesta hjärtstoppen sker i eller närheten av hemmet skulle ett hjärtsäkrat grannskap göra era liv tryggare. Tillsammans med dina grannar kan ni gå samman och göra en insats genom att investera i en hjärtstartare för ett tryggare liv.

TILLBAKA
Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.