Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

ZOLL BARNELEKTRODER

Zolls Pedi-padz II är gjorda för att kunna användas på barn upp till 8 år eller 25 kg. 

När dessa är installerade så justeras energinivån för elstöten samt att alla instruktioner som ges är specifikt anpassade för barn.
Elektroderna skiljer sig tydligt åt med en rund på bröstet och en fyrkantig på ryggen, för snabbare applicering. Elektroderna sitter smart ihop som en elektrod och kan förinstalleras i hjärtstartaren, den ger dessutom återkoppling på din hjärt-lungräddning. 

HLR-feedback
Otillräcklig kompressionstakt och djup är vanligt vid hjärt-lungräddning. Vuxna behöver minst 100 kompressioner per minut och ett kompressionsdjup på minst 5 cm. Kompressionerna måste utföras korrekt för att effektivt transportera blod och syre. 

AED Plus elektroderna hjälper dig att trycka tillräckligt hårt och hålla rätt takt genom att säga "Tryck hårdare" eller "Bra kompressioner" vid behov. Den visar även djupet på kompressionerna på hjärtstartarens display. 

• Minst 1,5 års hållbarhet
• För barn under 8 år eller under 25 kg
• Sensor för kompressionsdjup och takt
• Passar Zoll AED Plus och Zoll AED Pro
• Elektroder sitter ihop för enklare placering

ALLTID SNABB LEVERANS & FRI FRAKT FRÅN 800:-

ALLTID GARANTI & SÄKER BETALNING

Relaterade produkter

Zoll AED Plus

25 625

kr


 


Elektroder Zoll AED Plus

2 488

kr


 


Batteri till Zoll AED Plus

744

kr


 


Skylt Hjärtstartare A4, dubbelsidig

199

kr


 


Vill du veta mer om hjärtstartare - börja här!

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.