Tel: 08 - 715 08 00

Varukorgen är tom

Skifta enkelt till barn om ett barn har drabbats av hjärtstopp genom att trycka in barnknappen på framsidan av AED 3. Du behöver inte skifta elektroder eftersom de medföljande elektroderna kan användas både till barn och vuxen.

AED 3 kan kopplas upp via Wifi för att monitorera hjärtstartarens aktuella status. Du får ett epostmeddelanden om självtestet på AED 3 registrerar ett fel. Både batteriet och elektroden har 5 års hållbarhet och hjärtstartaren har 8 års garanti.

HJÄRTSTARTARFÖRSÄKRING 1 ÅR INKLUDERAD

Hjärtstartarspecialistens Hjärtstartarförsäkring är en produktspecifik försäkring som tecknas i samband med köp av hjärtstartare från Hjärtstartarspecialisten/Dahl Medical AB.

Försäkringen gäller utan självrisk samt åldersavdrag och skyddar vid plötsliga skador, stöld, vandalism och förlust. Det kvitto/faktura som du får vid köpet av hjärtstartaren är tillika ditt försäkringsbevis.

Försäkringen gäller ett år i taget (värde 250-310kr**, första året utan extra kostnad), förnyas årligen och kan förlängas upp till 8 år.

Hjärtstartarförsäkringen gäller inte för privatpersoner.

** För momspliktiga företag, organisationer, föreningar, myndigheter och regioner är premien 250:-/år och hjärtstartare.

** Till organisationer som inte är momspliktiga som t ex vissa BRF:er, föreningar, organisationer är årspremiem 310:-/år och hjärtstartare. Detta beroende på momsregler kring försäkringsbolag och eventuell skadereglering.

Relaterade produkter

Väggfäste hjärtstartare (universal), grönt

Lagerstatus-ikon

Skickas omgående

 

476

kr

Rotaid Plus - Inomhus med larm, grön

Lagerstatus-ikon

Skickas omgående

 

3 113

kr

Skyddsskåp POLAR (-40 C) med värme och larm

Lagerstatus-ikon

Skickas omgående

 

6 238

kr

Vill du veta mer om hjärtstartare - börja här!

Hjärtstartarspecialisten
Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)8 715 08 00
info@hjartstartarspecialisten.se
Org nr:
 556482-6351

Ⓒ Dahl Medical AB / Hjärtstartarspecialisten 2020.
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap

Nets - Payments made easy