HEM / Zoll AED 3

HEM / Zoll AED 3

Skifta enkelt till barn om ett barn har drabbats av hjärtstopp genom att trycka in barnknappen på framsidan av AED 3. Du behöver inte skifta elektroder eftersom de medföljande elektroderna kan användas både till barn och vuxen.

AED 3 kan kopplas upp via Wifi för att monitorera hjärtstartarens aktuella status. Du får ett epostmeddelanden om självtestet på AED 3 registrerar ett fel. Både batteriet och elektroden har 5 års hållbarhet och hjärtstartaren har 8 års garanti.

HJÄRTSTARTARFÖRSÄKRING 1 ÅR INKLUDERAD

HLR Grossistens Hjärtstartarförsäkring är en produktspecifik försäkring som tecknas i samband med köp av hjärtstartare från HLR Grossisten/Dahl Medical AB.

Försäkringen gäller utan självrisk samt åldersavdrag och skyddar vid plötsliga skador, stöld, vandalism och förlust. Det kvitto/faktura som du får vid köpet av hjärtstartaren är tillika ditt försäkringsbevis.

Försäkringen gäller ett år i taget (värde 275-340kr**, första året utan extra kostnad), förnyas årligen och kan förlängas upp till 8 år.

Hjärtstartarförsäkringen gäller även för privatpersoner.

** För momspliktiga företag, organisationer, föreningar, myndigheter och regioner är premien 275:-/år och hjärtstartare.

** Till organisationer som inte är momspliktiga som t ex vissa BRF:er, föreningar, organisationer är årspremiem 340:-/år och hjärtstartare. Detta beroende på momsregler kring försäkringsbolag och eventuell skadereglering.

Relaterade produkter

Väska till Zoll AED 3

3 125

kr


 


Väggfäste hjärtstartare (universal), grönt

476

kr


 


Elektroder Uni-Padz II till Zoll AED 3

3 563

kr


 


Skyddsskåp POLAR (-45 C) med värme och larm

6 238

kr


 


Vill du veta mer om hjärtstartare - börja här!

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.