Tel: 08 - 715 08 00

Varukorgen är tom

Hjärtstartare för hemmet

Hjärtstartare räddar liv. Varje år rapporteras tusentals fall av plötsligt hjärtstopp i Sverige. Alla kan drabbas - i alla åldrar. Många hjärtstopp inträffar i hemmet och få överlever. Chansen för överlevnad är endast 5% men med tidig behandling med hjärtstartare och hjärt-lungräddning (HLR) kan överlevnadsgraden öka till 75%!

HEM / VÄRT ATT VETA / HJÄRTSTARTARE HEMMA

Vi hjälper dig!

Vi är experter på hjärtstartare & Hjärt-Lungräddning (HLR).
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!


Inget bindande - Svar inom 24 timmar.

Vid ett hjärtstopp är tiden avgörande! 

Alltför få patienter nås i tid av den reguljära ambulanssjukvården och en hjärtstartare för hemmet/arbetsplatsen eller i närheten av hemmet/arbetsplatsen kan vara skillnaden mellan liv och död.

Ett hjärta som har stannat måste få en elektrisk stöt för att kunna slå igen. Behandling inom 180 sekunder ökar drastiskt chansen att överleva.

I Sverige drabbas ca 10 000 personer av hjärtstopp varje år, utanför sjukhusen. Endast 5 % av dem överlever ett hjärtstopp. 75 % överlever i stället om hjärtstartare i kombination med hjärt-lungräddning finns snabbt tillgängligt! 

Efter att ett hjärtstopp har inträffat så sjunker chansen för överlevnad med 10 % för varje minut som går. 

180 sekunder. Hur lång tid tar det för ambulansen att nå dig på arbetet, i hemmet eller där du spenderar det mesta av din tid generellt? 

Hjärtstartare för hemmet eller i närheten av hemmet ökar chansen för att rädda fler liv! De flesta utplacerade hjärtstartare sitter på offentliga platser och på företag idag och där råder antingen begränsade öppettider/bemanning eller begränsad access för utomstående.

Privatpersoner går samman genom föreningslivet 

Allt fler privatpersoner väljer att skaffa hjärtstartare. Antingen genom eget inköp men oftare genom föreningslivet, där man går samman i en bostadsrättsförening, villaförening, hembygdsförening, idrottsförening, intresseklubb eller liknande.

På så sätt kan man lokalt och nära se till att en hjärtstartare finns tillhands för alla, samt att det blir lättare att gå ihop om finansieringen av hjärtstartare samt att se till att alla går HLR-kurs regelbundet. Det är en bra idé om att gå samman – det kan man även göra mellan olika företagare (t.ex. fåmansbolag) då det är bra att fler personer runtomkring hemmet/arbetsplatsen kan vara behjälpliga om ett hjärtstopp skulle inträffa.

Vi är specialister på hjärtstartare och vi hjälper dig att välja

Det kan vara svårt att veta vilken hjärtstartare som passar ditt behov bäst. Vi har sammanställt en lättöverskådlig tabell för att göra valet lite lättare.

Gå till jämförelsetabell

Hjärtstartarspecialisten
Box 2114
132 02 SALTSJÖ-BOO
+46 (0)8 715 08 00
info@hjartstartarspecialisten.se

Ⓒ Dahl Medical AB / Hjärtstartarspecialisten 2020.
All rights reserved.

» Om cookies
» Sitemap

Nets - Payments made easy